Rólunk

A MAIRON Galati S.A. és MAIRON TUBES S.R.L cégeket 1994-ben alapították, és 443 000 négyzetméterű területen helyezkednek el, amelynek mintegy 120 000 négyzetmétere van fenntartva kohászati termékek előállítására, feldologázásra és tárolására.

A MAIRON cégek kohászati termékeket forgalmaznak hét logisztikai központból, teljesen felszerelt létesítményekkel Galata, Bukarest, Găeşti, Kolozsvár, Jászvásár, Széphely és Craiova területén.

A MAIRON vállalatoknak ügyfelei vannak többek között Ausztriában, Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Dániában, Észtországban, Franciaországban, Németországban, Görögországban, Olaszországban, Lettországban, Litvániában, Moldovában, Norvégiában, Hollandiában, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Szerbiában, Ukrajnában, Magyarországon stb.

A MAIRON készletében állandóan több, mint 140 000 tonna kohászati termék található, ami lehetővé teszi a gyors szállítást saját 52 teherautóból álló flottájával.

Országos raktárain keresztül a MAIRON a saját és más gyártók kohászati termékeinek legszélesebb választékát kínálja annak érdekében, hogy a lehető legjobban megfeleljen a gyártók igényeinek.

Építési partnerek, a MAIRON-nál

Állj egyszer meg és vásárold meg őket!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.