Vállalat

Készlet

A Mairon által használt értékek a következők: stabilitás és folytonosság; proaktív hozzáállás; bizalom és tisztelet. A Mairon a piacnak megfelelő rövid és hosszú távú stratégiákat dolgoz ki és alkalmaz. A munkáltatók nagy rugalmasságot élveznek a diverzifikáció és a terjeszkedés terén, ami lehetővé teszi számunkra, hogy stratégiákat hajtsunk végre, konkrét tevékenységek…

Részletek

Küldetés

A MAIRON küldetése az 1994-ben megkezdett koncepció továbbfejlesztése, hogy ügyfeleinknek lehetőséget kínáljanak arra, hogy egy helyről megvásárolják a legszélesebb kohászati ​​terméket Romániában és a kelet-európai régióban.

Részletek

Látomás

A kohászati ​​termékek gyártásának és feldolgozásának folytatása, valamint a kohászati ​​termékek mennyiségének és kínálatának növelése a 8 országos szintű tároló és elosztó központban. Szeretnénk fenntartani és fokozni a megbízható partner minőségét mind szállítóink, mind ügyfeleink számára.

Részletek

Kitüntetések

Az években: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 az Országos Kis- és Középvállalkozások Országos Tanácsa a fémkohászati ​​termékek forgalmazása terén az ország első helyezettjévé tette a MAIRON GALAkedI rangsorolását. A 2020-as forgalom 248 millió euró.

Részletek

Reklámanyagok

Catalog Brochure

Részletek

Karrier

Építsen karriert a MAIRON-nál! Dinamikus és erős vállalat vagyunk, és minden nap megpróbálunk jobbá válni abban, amit csinálunk. Ha olyan vagy, mint mi, meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon csapatunkhoz!

Részletek

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.