Felhasználási feltételek

A www.mairon.ro webhely általános használati feltételei

Kérjük, figyelmesen olvassa el a Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt felhasználná ezt a weboldalt.

A feltételek a MAIRON webhely minden felhasználójára vonatkoznak.

A www.mairon.ro webhely (a továbbiakban: “webplatform”) használatával a látogató elfogadja az alábbiakban ismertetett feltételeket (a továbbiakban: Szerződés).

A Mairon webplatformot a S.C.MAIRON GALATI S.A., a cégnyilvántartásba bejegyzett S.C.MAIRON GALATI S.A. J17 / 3127/1994, CUI RO6581999, Galati központ, Galati megye, Románia.

A www.mairon.ro szerzői joga és az összes szükséges elem (grafikus web, szöveg stb.) Az S.C MAIRON GALATI S.A tulajdonában van. és a szerzői jog védi. Az áruk vagy szolgáltatások leírása, amely a www.mairon.ro oldalon elérhető (képekkel), nem lehet kötelező vagy szerződéses a MAIRON-tól, mivel a bemutatáshoz kizárólagosság vonatkozik.

A webhely tartalmát kizárólag tájékoztatási, nem kereskedelmi célokra biztosítják Önnek, és nem másolható, reprodukálható, használható, terjeszthető, továbbítható, megjeleníthető, értékesíthető, engedélyezhető vagy felhasználható más célra a szerzői jog jogosultjának előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül. szellemi tulajdon.

A MAIRON GALAŢI S.A. és munkatársaival, békés rendezésre kerül sor. Ha ez nem lehetséges, a vitát az a bíróság rendezi, amelynek területi területén a MAIRON GALAŢI S.A. székhelye található.

Tilos a weboldalt fenyegető, hamis, félrevezető, visszaélésszerű, zaklató, engedékenységi, rágalmazó, obszcén, vulgáris, botrányos, felbujtó, pornográf vagy megtévesztő anyag megjelenítésére vagy továbbítására vagy bármilyen más anyag megjelenítésére vagy továbbítására. bármilyen anyag, amely olyan magatartást alkothat vagy ösztönözhet, amely bűncselekményt eredményezhet, polgári jogi felelősséghez vezethet, vagy egyéb módon megsértheti a törvényt.

Gondoskodás esetén szöveget szeretne adni bármilyen szöveg használatához, a weboldalak folytatására szolgáló anyaghoz, vagy információt adni egy kép, szöveg vagy bármilyen szerzői jog megsértésének jogosulatlan információiról annak érdekében, hogy láthassa az e e-mail a mairon@mairon-galati.ro címre.

Annak érdekében, hogy egy adott mértékegység rendelkezzen, “kg” (kilogramm), amely lehet specifikus információkkal az egyes termékekről és azok informatív jellegéről.

A termékszabványok által megengedett mérettűrések miatt a tömeg magasabb lehet (pozitív tolerancia) vagy alacsonyabb (negatív tolerancia).

Termékek értékesítésekor figyelembe veszik a súly kiszámítását a fajlagos kereskedelmi súly alapján.

Ha a szállítás az S.C MAIRON GALATI S.A. felelősségi körébe tartozik. erre csak a törvényes lehetőségek keretében kerül sor (méret- és tömegkorlátozások létezése a kirakodás helyéig, szükség esetén a szükséges engedélyek megszerzése stb.), és csak akkor, ha a kirakodás helye ezt lehetővé teszi (az autó visszatérési helye, akadályok vagy akadályok nélkül) az autót károsító veszélyek stb.).

A MAIRON fenntartja a jogot, hogy a weboldal tartalmának előzetes értesítése nélkül bármikor megváltoztassa a Felhasználási feltételeket. Kérjük, olvassa el újra a használati feltételeket minden alkalommal, amikor belép vagy használja ezt a webhelyet. A weboldal használata, ezen feltételek módosítása után, azt jelenti, hogy elfogadja a módosított feltételeket.

Ezek a szabályok összhangban vannak a hatályos román jogszabályokkal.

A weboldal tartalma – szöveg és képek – a MAIRON alkotása, kivéve a termékleírásokat és a kapcsolódó képeket, amelyek a gyártókhoz tartozhatnak, és amelyeket a szerzői és szomszédos jogok törvény védi.

A jogi személyek neve és logója, valamint a termékek neve a megfelelő tulajdonosok védjegyei lehetnek. Bármely szerzői jogi nyilatkozatért küldjön egy e-mailt a mairon@mairon-galati.ro címre.

Ha nem ért egyet a Általános Szerződési Feltételekkel, akkor köteles haladéktalanul elhagyni a www.mairon.ro weboldalt, és nem igénybe venni az ezen a webhelyen kínált szolgáltatásokat.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.