Companie

Despre noi

Prin depozitele sale la nivel naţional, MAIRON oferă cea mai largă gamă de produse metalurgice din România sub deviza: Opreşti o dată şi le cumperi pe toate!

Detalii

Valori

Valorile utilizate de MAIRON sunt: stabilitate şi continuitate; atitudine pro-activă; încredere şi respect. MAIRON elaborează şi utilizează strategii pe termen scurt şi lung, adecvate pieţei. Patronatul are o mare flexibilitate la diversificare şi extindere ceea ce ne permite implementarea strategiilor, folosind acţiuni/tactici specifice, precum: diversificarea tipurilor de produse metalurgice comercializate;…

Detalii

Misiune

Misiunea MAIRON, este de a continua dezvoltarea conceptului început în 1994, de a oferi clienților noștri posibilitatea să cumpere dintr-un singur loc, cea mai largă gamă de produse metalurgice din România și din regiunea Europei de est.

Detalii

Viziune

MAIRON a avut iniţial, viziunea de a creea ceva măreţ, durabil, util în ROMÂNIA, la Galaţi.

Detalii

Realizări

MAIRON GALAŢI S.A. s-a situat pe locul 1 național timp de 10 ani consecutivi (2011-2020) la 4 categorii distincte, conform topului Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii, în domeniul distribuţiei de produse metalurgice. Cifra de afaceri pe 2020 este de 248 milioane de euro.

Detalii

Materiale publicitare

Catalog Mairon Broșură Mairon Prezentare GalaStar

Detalii

Cariere

Construiește-ți o carieră la MAIRON! Suntem o companie dinamică şi puternică şi încercăm zilnic să devenim mai buni în ceea ce facem. Dacă și tu ești la fel ca noi, te invităm să te alături echipei noastre!

Detalii

Comentariile sunt închise.