Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii generale de utilizare a site-ului www.mairon.ro

Vă rugăm să citiţi cu atenţie Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web.

Termenii şi condiţiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului MAIRON.

Prin utilizarea site-ului www.mairon.ro (denumit în continuare „platforma web”), vizitatorul îsi exprimă acordul faţă de Termenii şi Condiţiile descrise mai jos (denumite în continuare Contract).

Platforma web MAIRON este administrată de către compania S.C.MAIRON GALATI S.A., înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J17/3127/1994, având CUI RO6581999, sediul social Galaţi, judetul Galaţi, România.

Copyright-ul www.mairon.ro şi toate elementele acestuia (grafica Web, texte etc.) sunt proprietatea S.C MAIRON GALATI S.A. şi sunt apărate de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.mairon.ro (prin imagini) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea MAIRON, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 Conţinutul acestui site vă este oferit doar cu scop informaţional, necomercial şi nu poate fi copiat, reprodus, utilizat, distribuit, transmis, expus, vândut, licenţiat sau folosit în orice alte scopuri fără a obţine în prealabil un consimţământ scris al titularului drepturilor de proprietate intelectuală.

Pentru orice conflict apărut între MAIRON GALAŢI S.A. si colaboratorii săi, se va căuta o rezolvare pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluţionat de către instanţa judecătorească pe a cărei rază teritorială se află sediul MAIRON GALAŢI S.A.

Este interzis să folosiţi site-ul pentru a afişa sau transmite orice fel de material ce are caracter ameninţător, fals, înşelator, abuziv, de hărţuire, licenţios, calomniator, obscen, vulgar, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naştere unei infracţiuni, sau ar putea conduce la răspundere civilă, sau ar încălca în alt mod legea.

În cazul în care doriţi acordul nostru pentru folosirea oricărui text, material din continutul paginii de internet sau doriti sa ne informaţi despre utilizarea neautorizată a unei imagini, text sau orice fel de încălcare a drepturilor de autor, vă rugam sa ne scrieti un email la adresa: mairon@mairon-galati.ro.

Pentru produsele a caror unitate de măsura specificată este “kg” (kilogram), greutăţile specifice la fiecare produs în parte au caracter informativ.

 Datorită unor toleranţe dimensionale permise de standardele de produs, greutatea poate fi mai mare (toleranţa pozitivă) sau mai mică (toleranţa negativă).

La vânzarea produselor se ia în considerare calculul greutăţii, conform Greutate Specifică Comercială.

In cazul în care transportul cade în sarcina S.C MAIRON GALATI S.A. acesta se va efectua numai în limita posibilităţilor legale (existenţa limitelor de gabarit şi greutate până la locul descărcării, obţinerea autorizaţiilor necesare dacă este cazul etc.) şi numai dacă locul de descărcare permite acest lucru (spaţiu de întoarcere pentru maşină, nu există obstacole sau pericole care pot avaria maşina etc.).

MAIRON își  rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile fără a anunţa acest lucru anterior în conţinutul site-ului. Va rugam sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt în conformitate cu legislaţia română în vigoare.

Conţinutul site-ului- text şi imagini- este creaţia MAIRON cu excepţia descrierilor de produse şi a imaginilor aferente, care pot aparţine producătorilor şi este protejat prin Legea dreptului de autor şi a drepturilor conexe.

Numele și siglele persoanelor juridice, precum și denumirile produselor pot fi mărci inregistrate ale proprietarilor respectivi. Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor puteţi trimite email la adresa mairon@mairon-galati.ro.

Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, sunteti obligat să părăsiţi imediat pagina de internet www.mairon.ro şi să nu utilizați niciunul din serviciile oferite prin intermediul acestei pagini de internet.

Comentariile sunt închise.